Kalender

Wedstrijden KAN

Ieder jaar organiseert de Kempo Associatie Nederland twee wedstrijddagen voor de Nederlands Kampioenschappen Fighting en Treditional.

 • NK traditional 19 februari 2017 in sportcentrum Omnibus te Arnhem.

  Onderdelen van het NK Traditional waren:
  - Kata individueel
  - Wapenkata individueel
  - Kata synchroon (3 deelnemers)
  - Selfdefence ongewapend.

  Voor meer informatie zie de info brief.

 • NK fighting 13 november 2016 in sportcentrum Valkenhuizen te Arnhem.

  Full-contact
  Ook dit jaar zijn er weer full-contact wedstrijden en dit jaar ook <18 jaar. Helm en borstbescherming is verplicht bij de jeugd. Helm heeft hierbij een gezichtsbescherming zodat een bitje niet verplicht is maar wel aanbevolen. Protectie worden beschikbaar gesteld (hoofdbescherming en borstbescherming). Mocht u van plan zijn hieraan deel te nemen neem dan eerst het reglement goed door !

  Om er zeker van te zijn dat alle deelnemers en leraren goed op de hoogte zijn van de spelregels, geldt als voorwaarde dat van elke deelnemende school op zn minst een leraren/coaches of deelnemers aanwezig is bij de scheidsrechtersopleiding, welke medio februari gehouden gaat worden (info volgt).

  SEMI-CONTACT
  Naast het full-contact vindt op dezelfde dag het ook het NK Fighting Semi-Contact plaats. Afwijkend ten aanzien van voorgaande jaren is dat er geen herkansing systeem is maar afval systeem.

  Als een sportschool leerlingen wil laten deelnemen aan het NK, zullen zij mensen beschikbaar moeten stellen die als tafel-jurylid de gehele dag inzetbaar zijn. Hij of zij kan dus niet deelnemen aan het toernooi. Er kan dan ook voorkomen dat je als jurylid niet gelijk wordt ingezet, je moet dus wel beschikbaar zijn als je wordt opgeroepen. Juryleden zijn natuurlijk vrijgesteld van entreegeld en krijgen een lunch aangeboden.

Zie voor uitslagen van afgelopen NK's onder Kampioenschappen

Wereld en Europese Kampioenschap Kempo

De Kempo Associatie Nederland is aangesloten bij de International Kempo Federation(IKF) en is de enige vertegenwoordiger van het Kempo van uit Nederland tijdens het WK en EK.

 • Wereld Kampioenschap Kempo georganiseerd door de IKF.
  Het zal dit jaar voor de 2e keer in Portugal worden georganiseerd na Faro (2008) is dit jaar Albufeira aan de beurt in de week 17 van 26 april t/m 29 april 2017.
  Meer informatie in de info bief.

Open Wedstrijden en Activiteiten van Lidorganisaties

De te organiseren Kempo Wedstrijden en Activiteiten die open zijn voor KAN leden, kunnen hier weergegeven worden. Doorgeven aan het secretariaat.

 • Er zijn op het ogenblik geen meldingen.


Pagina bijgewerkt op: 26-02-2017 13:42:42